De Middenweg-Zuid in Heerhugowaard wordt na de herinrichting verrijkt met een kunstproject en inwoners hebben zelf inspraak op welke van de vier opties er zal komen te staan. Maandag 9 juli onthullen vier kunstenaars hun ideeën voor de weg en daarna worden ze voorgelegd.

Om alvast een indruk te krijgen toont gemeente Heerhugowaard via Facebook eerdere werken van het viertal: van links naar rechts Plato's Akademie van Ben Raaijman, Bakhuis van Alphons ter Avest, De Wassende Maan van Paul de Kort en Collectie Veenhuizen van Ketter en Co (Irene Fortuyn).

Vanaf maandag kan digitaal gestemd worden. De uitkomst wordt samengevoegd met het oordeel van de vakjury. De jury maakt de uitslag op maandag 16 juli bekend.

Voor de vakjury is de gemeente nog op zoek naar een bewoner van de Middenweg. Wie interesse heeft in de kunstwerken en/of de zetel in de vakjury is maandag 9 juli welkom bij de presentatie bij Skeef in het Park van Luna van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de presentatie of de jury kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/