Donderdag 5 juli organiseert gemeente Heerhugowaard een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de Middenweg. Tijdens de avond wordt informatie verstrekt over de planning, aanpak en bereikbaarheid van de Middenweg. Ook andere zaken zoals overlast komen aan de orde.

Tot de bouwvakvakantie wordt gewerkt aan het vervangen van de kabel en leidingen onder het wegdek. KWS hoopt binnenkort te starten met het verlagen van de bermen langs de Middenweg, ten zuiden van Zonnegloren-Atmosfeer.

Na de bouwvak start KWS met de werkzaamheden aan de weg zelf. De bestaande asfaltverharding en fundering worden vervangen. Het werk wordt in fasen uitgevoerd en begint aan de zijde van de Reuzenpandasingel, ter hoogte van Albert Heijn.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, begint om 17.00 uur en eindigt om 20:00 uur. Aanmelden is niet nodig. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/