De bouwsector kampt met een nijpend personeelstekort. Tijdens de crisis gingen er bijna 5000 bedrijven in de sector failliet en de werknemers die toen op straat kwamen te staan lieten zich omscholen of gingen verder als ZZP-er. Nu de economie weer aangetrokken is schreeuwt de branche om personeel.

Ook de Schot groep uit Alkmaar is bijna permanent op zoek naar personeel en hoopt op een aanwas van jonge mensen. De beschikbare vacatures zijn overigens niet allemaal toe te schrijven aan één beroepsgroep. Schot groep heeft vacatures voor buizenleggers, tot kraanmachinisten tot ingenieurs en dit geldt ook voor de andere deelnemende ondernemingen.

Een aantal ondernemingen in de regio slaat daarom de handen ineen en organiseert vrijdag 6 juli van 15.00 uur tot 19.00 uur een informatiemarkt bij Bouwbedrijf M.J. de Nijs in Warmenhuizen. Belangstellenden kunnen kennismaken met diverse functies in de bouw en er zal er aandacht besteed worden aan de digitalisering in de branche en de bijbehorende nieuwe beroepen.
Pin It
Bekeken: 2627x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/