Voor kinderen die van theater houden is er een kans om een eigen voorstelling te maken bij theaterschool Noord-Holland. De school gaat weer met een groep leerlingen aan de gang om tijdens een aantal musicallessen een eigen show te maken.

De lessen worden verzorgd door echte vakmensen een aan bod zullen komen zingen, spelen, toneelspelen, dansen en bewegen. Het thema voor deze uitvoering is 'Durf te stralen'. Voor kinderen die graag met hun talent aan de slag willen is dit een buitenkans.

De lessen zijn op zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en starten 22 september in Wijkcentrum De Oever in Oudorp. Voor aanmeldingen of meer informatie, ga naar theaterschoolnoordholland.nl. Ouders die het krap hebben, kunnen kijken of subsidie mogelijk is via het Jeugdcultuurfonds en de AlkmaarPas.
Pin It
Bekeken: 3337x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/