Koninklijke Visio organiseert van 16 tot en met 20 juli vier demonstraties over gesproken ondertitelingen voor slechtzienden. Voor mensen met beperkt zicht kan het volgen van een verhaallijn lastig zijn omdat de ondertiteling niet snel genoeg gelezen kan worden.

Gesproken ondertiteling is daar een oplossing voor, er zijn apps en opties bij de verschillende providers. Die zijn te vinden in de instellingen van de televisie of de mediabox, maar die moet je dan wel weten te vinden.

De demonstraties vinden plaats in het filiaal van Visio aan de Gildestraat 3 in Heerhugowaard. Kijk voor meer informatie, exacte data en tijden op visio.org. Mailen en bellen is ook mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 088 585 90 00.
Pin It
Bekeken: 2527x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/