Gemeente Heerhugowaard wil de geluidsnormen voor evenementen met bewoners bespreken. Sinds februari gelden nieuwe regels. Nu gaat de gemeente de opinie onder de burgers peilen.

De nieuwe regeling zorgt ervoor dat het aantal muziekevenementen per evenemententerrein beperkt is en dat de maximale geluidssterkte vooraf is vastgesteld.

De gemeente laat de geluidsnormen controleren door de Regionale Uitvoeringsdienst en de organisatoren van evenementen. Op verzoek van de Waardse gemeenteraad kunnen bewoners meedenken over deze normen.

Wie opmerkingen heeft over het geluid bij bepaalde evenementen, kan deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam en adres.
Pin It
Bekeken: 2641x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/