Het warmtenet in Heerhugowaard vervolgt zijn weg door de polder richting glastuinbouwgebied Alton in Heerhugowaard Noord. De werkzaamheden voor het laatste deel van de route zijn inmiddels gestart en worden naar verwachting oktober dit jaar afgerond. In totaal is dan een tracé van 8,5 kilometer aan warmteleidingen gelegd.

Nadat in april warmteleidingen succesvol onder de Westtangent zijn doorgetrokken, zullen in de komende maanden nog eens 24 boringen plaatsvinden. Hierbij kruisen de leidingen onder meer het spoor en enkele wegen.

In verband met de werkzaamheden wordt de Hasselaarsweg eind juli voor een korte periode van ongeveer twee weken afgesloten. De Noordscharwouderpolderweg blijft open voor verkeer en bereikbaar vanaf de N242. Omleidingen worden ingesteld en met verkeersborden aangegeven. Fietsers kunnen in die periode gebruik maken van een speciale fietsbrug.

Op de website over het warmtenet in Heerhugowaard kunnen omwonenden het laatste nieuws lezen over de werkzaamheden, verkeersomleidingen en de planning.
Pin It
Bekeken: 2756x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/