De voetbal amateurverenigingen in Alkmaar hebben samen een akkoord gesloten over het werven en selecteren van talenten in hun jeugdopleidingen. Alleen AFC'34 was niet aanwezig. Het voetbalconvenant werd getekend in de bestuurskamer van Alkmaarsche Boys.

Volgens het convenant mogen jongeren onder de 14 jaar niet meer benaderd worden door scouts van andere clubs. Wanneer een vereniging een jeugdtalent, dat wel oud genoeg is, wil benaderen, moet eerst de club waar de speler ingeschreven staat benaderd worden voor toestemming. Als een scout een club bezoekt, moet hij zich eerst melden bij het wedstrijdsecretariaat. En voordat er een proeftraining aangeboden wordt aan een kind, moeten eerst de ouders ingelicht worden. Dat wordt ook via de huidige club gedaan.
Pin It
Bekeken: 2168x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/