Danceliefhebbers uit de regio hebben een nieuw festival om naar uit kijken: de eerste editie van het Beatcoin Festival op zaterdag 16 juni aan de Olympiaweg in Alkmaar. Organisatoren Peter Wouters, Enzo Butter, Jan Willem Hutten en Jeoffrey de Vries pakken groots uit met vijf podia en een lange lijst grote namen van dj's en artiesten.

Het Beatcoin Festival heeft onder andere The Prophet, Dyna, Johnny 500, La Fuente, Freddy Moreira, Afro Bros en Darkraver op het programma staan. Op ieder podium is een andere dancestijl te vinden, zoals techno, freestyle, hardstyle, urban en disco & house. Naast de muziek komt er ook een grote hottub, een VIP-dek, een reuzenrad en nog meer vertier.

Het festival begint om 12:30 uur en de muziek stopt om 22:30 uur. De bar zal nog geopend zijn tot 23:00 uur. De earlybird-kaarten zijn uitverkocht, alleen regular tickets en regular VIP-tickets zijn nog verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie en tickets op beatcoinfestival.nl
Pin It
Bekeken: 2271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/