“Rare kronkels ook over dorpen en grenzen, die bestaan alleen in het hoofd van Kleurrijk Langedijk”. Met die woorden heeft wethouder Jasper Nieuwenhuizen van Langedijk zichzelf in een lastige situatie gemanoevreerd.

De zin stond in een door hem verstuurde e-mail over het hondenbeleid en was bestemd voor alleen de VVD-fractie. Maar door een eigen fout kwam de mail bij zo'n beetje heel politiek Langedijk terecht. Blijkbaar merkte hij snel zijn fout op want kort daarna volgde een e-mail met excuses.

De fractie van Kleurrijk Langedijk liet het er dinsdagavond echter niet bij zitten en wilde een motie indienen waarin de wethouder werd verzocht direct ontslag te nemen vanwege de voor hen kwetsende en niet integere inhoud.

Uiteindelijk besloot de KL-fractie toch om het niet zover te laten komen. KL denkt dat Nieuwenhuizen er van geleerd heeft.
Pin It
Bekeken: 4258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/