Sporters uit het hele land waren zaterdag 2 juni aanwezig bij de tweede editie van de Obstacle Run in Heerhugowaard. Rennen, klauteren, springen en kruipen kwamen allemaal aan bod op de parcoursen van 8 of 15 km. Terwijl wereldindoorkampioene meerkamp Nadine Broersen de starts verzorgde, deed AZ-speler Ron Vlaar daadwerkelijk mee en ontving een donatie van 500 euro ter ondersteuning van Spieren voor Spieren.

Met twee professionele obstakel-bouwers werd het Park en Stand van Luna omgetoverd tot een indrukwekkend terrein met 40 verschillende obstakels voor het evenement. Het begint bij 'the Wall', een drie meter hoge muur waar de deelnemers als eerst overheen moesten klimmen. Tussen alle obstakels was er veel modder en water waar door moest. Bij het afsluitende obstakel de Victory Tower werd een groepsfoto gemaakt. (foto: Obstacle Run Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 3702x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/