Zomer in de Mare was zaterdag losgebarsten en zondag was alweer dag twee plaats in het Alkmaarse Park Rekerhout. Deze keer stonden op het programma de voorstellingen Movo, Springtime, Sysiphus en L'Homme V. Alle acts kwamen deze zonnige dag een aantal keer voorbij, behalve laatstgenoemde. Ook was Quoifuur van de partij, om mensen extravagante haarcreaties zoals in films als Alice in Wonderland.

Springtime is een 'over the top' romantische tragi-komedie in de traditie van de stomme film, waarbij een man en een vrouw hangen aan industriële veren. L'Homme V. trok vertoonde zijn BMX-fiets act op live cellomuziek. Sysiphus is een acrobatische act, onder andere aan lange banden in een stellage. Movo de kluizenaar werkt in een klein tentje aan zijn uitvindingen, met Mormel aan zijn zij.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp ging langs voor een fotoreportage, die in zijn geheel te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/