Dinsdagochtend kregen de bewoners van De Molenhoeve in Sint Pancras bezoek van Commissaris van de Koning Johan Remkes. Samen met één van de bewoners van De Molenhoeve knipte Remkes het lint door en verklaarde De Molenhoeve officieel geopend.

“In tegenstelling tot traditionele instellingen waar het groepswonen centraal staat, is het wonen in De Molenhoeve een voortzetting van het leven thuis. Er zijn 41 zelfstandige appartementen met een eigen woon- en slaapkamer en een ruime badkamer", zo vertelt Teamcoach Elles Nauta. "Er is 24 uur zorg aanwezig en bewoners houden zelf de regie, in een veilige en prettige woonomgeving. In februari hebben we de eerste bewoners mogen verwelkomen, en nu is het tijd om De Molenhoeve officieel te openen.”

De Molenhoeve is een vestiging van Magentazorg, een zorgorganisatie in de driehoek Bergen-Heerhugowaard-Alkmaar die voornamelijk zorg en ondersteuning biedt aan ouderen met specialisatie in psychogeriatrie: zorg voor mensen met dementie.
Pin It
Bekeken: 3006x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/