RV Ossa heeft afgelopen weekend meegedaan aan de Elfstedenroeimarathon in Friesland. Vanuit Leeuwarden legden de Heerhugowaarders in één dag een tocht af van 210 kilometer over zowel water als land.

De roeiers van Ossa legden de marathon af in een team van drie groepen met vier leden, die elkaar in estafettevorm aflosten. Zo roeide elke deelnemer 35 kilometer en fietste gemiddeld 50 kilometer per persoon.

Tijdens de tour deden 95 teams mee aan de marathon. RV Ossa deed net als vier andere teams mee in de subcategorie ´Eco´. Daarin legden zij de kilometers over land niet af in een auto maar op de fiets. Er werd gevaren in een in een C2X. Dat houdt in dat er twee roeiers zijn en één iemand die de roeiboot bestuurt.

Met blaren op hun handen kwamen de roeiers van Ossa na 22 uur en 41 minuten aan in Wetterwille. Daarmee waren de Heerhugowaarders 33 minuten sneller dan vorig jaar. Een knappe prestatie van de roeivereniging.
Pin It
Bekeken: 3099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/