Tijdens een een zeer ontspannen vergadering werden dinsdagavond de nieuwe wethouders voor Heerhugowaard beëdigd. Twee nieuwelingen en twee bekende gezichten zullen de functies binnen het college bekleden.

Tegelijkertijd werd er afscheid genomen van oud-wethouder Leo Dickhoff.
Voor Dickhoff waren er veel lovende woorden van zijn collega's. ''Een man die vrienden maakte binnen het college, dat is bijzonder'', vertelde waarnemend burgemeester Bert Blase. Dickhoff was acht jaar lang wethouder in de gemeente. Gedurende hield hij zich veel bezig met economie en sport.

Nieuw in het college zijn John Does van de Heerhugowaardse Onafhankelijke Partij HOP en Jan van der Starre van Senioren Heerhugowaard. Monique Stam van de VVD begint aan haar tweede termijn als wethouder. De tweede wethouder die aanblijft is Gido Oude Kotte van het CDA.

De rest van de avond werd gesierd door de rustige en ontspannen sfeer die er heerste in de gemeenteraad. Twee oud-raadsleden werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en werd voorgelezen uit het 'ambitiedocument'. In het document komt de uitdrukking 'luisteren en fluisteren' veelvuldig voor. Begin juli wilt het college het document volledige uitgewerkt hebben.
Pin It
Bekeken: 2186x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/