Zondag heeft toneelvereniging Spot '70 uit Warmenhuizen de Jacqueline Kooter Onderscheiding ontvangen tijdens het BrugTheaterFestival. Kleinzoon Finn en echtgenoot van de overleden Jacqueline Kooter reikte de prijs uit aan de voorzitter van de vereniging Astrid Stam.

Gerard Kooistra, jury-voorzitter, licht de keus voor Spot toe: "Spot '70 uit Warmenhuizen is een prachtig voorbeeld van het fenomeen vereniging. Mensen in verbondenheid die het avontuur zoeken binnen (amateur)theater of – juister gezegd - het theater als avontuur beleven. Jacqueline Kooter heeft deze krachtige groep spelers en betrokkenen, daarom altijd een warm hart toegedragen. Spot'70 is als dorpsvereniging van grote betekenis voor de gemeenschap en de regio. Zowel voor de spelers als het publiek is Spot '70 een plaats om thuis te komen."

Voorzitter Astrid Stam in haar dankwoord: ‘We herkennen ons in het prachtig juryrapport en zijn dan ook apetrots deze onderscheiding te mogen ontvangen. Jacqueline kwam regelmatig naar onze voorstellingen kijken en ik weet zeker dat zij het helemaal eens is met de keuze. Bijzondere mensen sterven niet, ze gaan wel, maar blijven toch, altijd. Deze onderscheiding krijgt een mooi plekje binnen onze vereniging ter nagedachtenis aan een bijzonder inspirerend theatermens." (Foto: Piet Brandjes)
Pin It
Bekeken: 2270x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/