Donderdag stond er een opmerkelijke rouwadvertentie in De Telegraaf. Het was die voor Bancratius-Marcellis Henneman, ofwel Marcel, die exact tien jaar geleden thuis in Alkmaar werd vermoord. Hij was pas 43 jaar oud. Zijn zus plaatste de advertentie omdat ze het 'onverteerbaar' vindt dat de psychotische dader weer vrij rondloopt.

Marcel's zus heeft 3 mei 2008 nog helder op haar netvlies, is te lezen in de aangrijpende tekst. "De eerste zonnige dag dat jaar, je garagedeur open en even lekker aan je auto knutselen. Niet veel later word je doodgeschoten door een 21-jarige in psychose verkerende man."

Ze was vele keren bij de behandeling van de zaak in de rechtbank en telkens hoopte ze op verlenging van de TBS die zijn Albanese moordenaar opgelegd had gekregen. "Maar ondanks dat hij zelf zei nog stemmen te horen in zijn hoofd, is hij vorig jaar teruggestuurd naar zijn geboorteland. Dat hij nog een heel leven voor zich heeft en jij gewoon niet, is onverteerbaar."

Tot slot schreef ze: "Lieve Marcel wat hadden we nog veel leuke dingen kunnen doen. Ik mis je elke dag een beetje meer. Je zus." (foto: De Telegraaf)
Pin It
Bekeken: 3971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/