Maandag kreeg de heer René Groot een koninklijke onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk bij Ksv Handbal. Burgemeester Bert Blase reikte het lintje uit op het gemeentehuis van Heerhugowaard. Vorige week donderdag werden Wim Japies en Nico Blom al geëerd met een lintje van de Orde van Oranje-Nassau.

René Groot is sinds 1978 trainer/coach van diverse jeugdteams, lid van de toernooicommissie en zit hij in de organisatie van de Kerk- en Sportveiling. Sinds 2010 is hij voorzitter van het bestuur van de handbalvereniging.

Wim Jaapies kreeg het lintje voor zijn vrijwilligerswerk bij de FNV.  Hij is daar sinds 1990 consulent/adviseur arbeidsvoorwaarden voor vakbondsleden. Ook begeleidt hij leden die ziek zijn naar UWV-keuringen en keuringsartsen.

Nico Blom kreeg zijn lintje voor zijn vrijwilligerswerk bij de Kruizer Plattelands Jongeren (1974-1979), de voormalige carnavalsvereniging Tjibbe Tjobbers waar hij als bestuurslid onder andere mede-oprichter is geweest van de carnavalsoptocht (1979-2015) en voetbalvereniging KSV Voetbal (bestuurslid van 2016-heden).
Pin It
Bekeken: 3093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/