De politie in Heerhugowaard heeft dankzij een oplettende buurtbewoner een inbreker kunnen inrekenen. Rond 17.50 uur kregen ze de melding dat er mogelijk een woninginbraak gaande was op de Ahornlaan in Heerhugowaard, er zouden drie mensen bezig zijn om in te breken.

De oplettende buurtbewoner had de drie verdachten al twee keer door de straat zien lopen en vertrouwde het niet. Toen hij naar buiten ging om ze in de gaten te houden zag hij dat ze de achtertuin van één van de buren in gingen. Door een kier van de schutting zag dat ze het rolluik probeerden te forceren.

De politie was binnen een minuut na de melding ter plaatse maar de drie daders waren er al vandoor. Dankzij het duidelijke signalement hadden de agenten de daders echter binnen enkele minuten opgespoord. Ze zijn aangehouden en het onderzoek loopt. (foto: Facebook / politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 3868x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/