In december waren de voorbereidende werkzaamheden aan de Middenweg-Zuid begonnen zoals de kap van de rijen populieren. Vanaf volgende week begint uitvoerder KWS Infra met de grote werkzaamheden. Er wordt gewerkt met groot materieel en voor de veiligheid worden de Middenweg-Zuid en toevoerwegen in delen afgesloten met grote hekken.

Maandag 23 april wordt begonnen met het afgraven van de oversteekplaats ter hoogte van de basisschool Atalanta. Fietsers worden drie weken lang omgeleid via andere oversteekplaatsen aan de Middenweg.

Het afgraven van de oude lagen wegdek die door de jaren heen over de Middenweg uitgesmeerd zijn begint 1 juli. De dijk wordt aan beide kanten een beetje verbreed, waar de nieuwe kabels en leidingen komen te liggen. Aan de waterkant worden beschoeiingen en duikers aangelegd of vervangen. KWS Infra houdt rekening met het verkeer en zal de Middenweg in delen (per 100 of 200 meter) afsluiten.

Volgens schema moet de renovatie 1 april 2019 gereed zijn.
Pin It
Bekeken: 3308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/