Er zijn maar liefst 914 reacties gekomen van Heerhugowaardse inwoners op de vragenlijst waarmee de gemeente Heerhugowaard het profiel van een nieuwe burgemeester wilde schetsen.

De vragen op de speciaal hiervoor in het leven geroepen website gingen onder meer over de houding van de burgemeester; informeel of zakelijk. Moet hij of zij aanwezig zijn bij evenementen of juist liever op de achtergrond blijven. Kiezen de inwoners een burgemeester met politieke achtergrond of juist liever iemand uit het zakenleven.

Op 25 april zal de profielschets besproken worden in de raad. De commissaris van de koning maakt uiteindelijk een keuze uit de kandidaten aan de hand van het profiel. 18 december, tijdens de laatste raadsvergadering, is het de bedoeling dat de nieuwe Waardse burgemeester bekend wordt gemaakt.
Pin It
Bekeken: 2088x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/