Van het weekend waren vele atleten van AV Hera actief op diverse wedstrijden in het land, onder andere op de eigen baan. Sebastiaan Bonte verbeterde in Dongen zijn record discuswerpen naar 55,76m, en verstevigde zo zijn koppositie op de nationale ranglijst voor C-junioren. Koen Hoedjes steeg 'thuis' als pas 1e-jaars B naar de tweede plaats bij het kogelstoten voor B-junioren dankzij een stoot van 14,69m.

Koen Hoedjes liep ook een nette 17,28s op de 150m, maar werd wel afgetroefd door trainingsmaatje Romello Christiaan, die met 16,91s een strakke tijd liep zo vroeg in het seizoen.  Romello werd op zijn beurt weer door Lars Philipsen verslagen op de 300m. Hun tijden van 37,56s en 37,32s zijn eveneens nationaal aansprekend.

Femke Jonkers was vooral op dreef met verspringen. Met 5,07m bleef ze net onder haar record, waar ze op het NK Indoor voor C's nog hoog mee scoorde. Leeftijdsgenoot Noah Verduin liet met een dik speerwerprecord van 37,47m ook zien dat ze voor de medailles wil gaan op het NK deze zomer. Net als Isa Kollé maar dan met een record kogelstoten van 12,59m en een nette discusworp van 32,61m. Nog meer werpsucces was er voor D-junior Lennart Boogaard. Met 12,24m is hij meteen ranglijstaanvoerder bij het kogelstoten.

Voor indoor hordenkampioen Jared Broers is de volle 100mh, met 5 horden extra, nog wennen maar in Purmerend kwam de C-1e jaars al aardig op tempo met 14,60s. Lana Broers had geen moeite meer met de 6e horde op haar 60mh en stoomde naar 10,27s. Daarnaast sprong de pas 1e-jaars D, uitkomende voor AV Hylas, in haar meerkamp 4,38m ver.
Pin It
Bekeken: 2502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/