Wat onwennig begonnen ze aan deze nieuw gekozen vorm van stadspolitiek. Op vrijdagavond en zaterdag staken alle politieke partijen in gemeente Heerhugowaard de koppen bij elkaar om samen een raadsagenda vast te stellen.

Aan de hand van een lange lijst met onderwerpen, dat door de informateur was samengesteld, werd er vergaderd in een buitengewoon positieve atmosfeer. De raadsagenda vormt een leidraad voor de stadspolitiek voor de aankomende vier jaar.

De onderwerpen waarover alle partijen het unaniem eens waren werden afgelopen weekend op de raadsagenda gezet en de onderwerpen waar een partij het niet over eens kon worden, worden op later termijn tijdens de reguliere raadsvergaderingen besproken.

De onderwerpen die nu op de raadsagenda staan worden in de volgende vergadering op 19 april verder uitgediept om tot een definitieve raadsagenda te komen.
Pin It
Bekeken: 2448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/