In de Facebookgroep 'je bent Alkmaarder als...' is een flinke discussie losgebarsten over auto's die afgelopen vrijdagochtend zijn weggesleept uit de Molenbuurt.

Sinds de bussen voor de kaasmarkt op vrijdagochtend niet langer de toeristen op de Kanaalkade afzetten maar op de Molenbuurt is de overlast op de Kanaalkade drastisch afgenomen. Het betekent echter wel dat een gedeelte van de parkeerplaatsen op de Molenbuurt nodig zijn voor de toeristenbussen.

Waar bewoners in voorgaande jaren met borden gewaarschuwd werden hun auto's vóór vrijdagochtend 06:00 uur weg te halen is dat volgens een aantal gedupeerden nu niet gebeurd. In plaats daarvan zou alleen een bord bij de parkeerautomaat geplaatst zijn. Maar omdat de omwonenden over een doorlopende vergunning beschikken hebben een aantal mensen dat bord niet gezien.

Het gevolg is dat er vrijdagochtend meerdere auto's zijn weggesleept en een aantal bekeuringen is uitgeschreven. Eén van de gedupeerden heeft in een zoektocht naar lotgenoten opgeroepen gezamenlijk bezwaar te maken. Het gevolg was een flinke stroom aan reacties waarbij de discussie vooral gevoerd lijkt te worden tussen omwonenden van de Molenbuurt en 'anderen'.

Waar de getroffen omwonenden vooral boos zijn dat ze niet voldoende zijn geïnformeerd vinden anderen dat de bewoners hadden moeten weten dat de kaasmarkt weer is begonnen
Pin It
Bekeken: 3663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/