In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie een 16-jarige Alkmaarder aan wegens diefstal van een auto in Castricum. Dit nadat de eigenaar, tot zijn grote verbazing, zijn eigen auto langs zag rijden. Bij zijn aanhouding was de jongeman agressief en bleek geen legitimatie bij zich te hebben.





Rond 02.45 uur wandelde de eigenaar van de auto, na een avondje stappen, over de Dorpsstraat in Castricum. Toen kwam zomaar zijn auto voorbij.  De man voelde direct in zijn zakken en merkte dat zijn autosleutels weg waren. Hij belde direct de politie.

Op dat moment zagen agenten te voet een auto rijden, die alleen stadslichten voerde en ook nog eens herrie maakte vanwege een lege band.  Blijkbaar was hij in de tussentijd ergens tegenaan gereden. De agenten gingen er achteraan en troffen de gehavende auto op een parkeerplaats met daarbij de verdachte. Hij kon direct worden aangehouden. Bij zijn aanhouding reageerde de jonge Alkmaarder agressief en verzette zich. Hij bleek geen legitimatie bij zich te hebben.

Tegen jonge Alkmaarder is proces-verbaal opgemaakt wegens diefstal, rijden zonder rijbewijs, het zich niet kunnen legitimeren en verzetten tijdens aanhouding. De lekke band en eventuele schade aan de velg worden hem blijkbaar niet ook nog aangerekend.



Pin It
Bekeken: 2399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/