Het eerste deel van de werkzaamheden in de Waarderhout zit erop. Het zagen van bomen had door alle regen het afgelopen najaar vertraging opgelopen, maar is nu afgerond. Alleen de laatste stapels hout moeten nog worden weggereden. Daarna wordt een pauze ingelast vanwege het broedseizoen van de vogels.

Deze zomer gaat Staatsbosbeheer de waterhuishouding verbeteren. Oude waterlopen worden opgeknapt en verbonden met nieuwe sloten. Samen zullen ze een nieuw onafhankelijk waterstelsel vormen. Daarna worden slechte paden definitief onder handen genomen. Tussentijds worden ze waar mogelijk geëgaliseerd, maar de grond bestaat uit natte klei en droogt maar langzaam op.

Samen met de participatieraad van de Waarderhout maakt Staatsbosbeheer plannen om het gebied recreatief aantrekkelijker te maken. Zo komen er in de toekomst meer bankjes en komt er een waterspeelpomp in het speelbos. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 2472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/