Op dinsdag 10 april organiseert Dag & Dauw een workshop zigeunerdans bij Artiance in Alkmaar. De workshop wordt verzorgd door Mena Leila.

Zigeuners over de hele wereld hebben een leven vol vreugde en pijn en dat zie je terug in hun dans. De reis begon in India en daarna reisden zij langs Noord-Afrika, Zuid-Spanje en door naar het Ottomaanse rijk. In de workshop leer je aan de hand van foto's, muziek en kleding hoe de zigeuners hun reis maakten. De andere helft van de workshop leer je een dans uit Roemenië met tamboerijnen.

Mena raadt aan om een lekker zittende rok of broek aan te trekken en te dansen op sokken of schoenen geschikt voor dans. Voor shawls, tamboerijnen en meer leuks zorgt ze zelf.

De workshop zigeunerdans duurt van 10:00 tot 11:30 uur en deelname kost 2,50 euro per persoon, bij aanvang te betalen. Meer informatie op artiance.nl in de agenda.

 
Pin It
Bekeken: 2411x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/