Mediamarkt organiseert op Tweede Paasdag een inlever- en demodag voor 8 mm films in de vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. De specialisten laten maandag 2 april zien hoe de digitalisering van smalfilm werkt en mensen die beelden - ook op andere materialen - willen laten omzetten kunnen dat tegen zeer aantrekkelijk tarief laten doen.

Gordijnen dicht, ratelende filmprojector of zoemende diaprojector en een filmdoek. Tegenwoordig gaat het er heel anders aan toe. Wie geen zin meer heeft om de oude boel op te zetten, kan super 8 en dubbel 8 films laten digitaliseren door MediaMarkt Power Service en op USB, harde schijf of Bluray laten zetten. Zo blijft het materiaal ook meteen vrij van (verdere) degradatie en kan ermee gemonteerd worden.

Op 2 april houdt MediaMarkt demodagen smalfilm scannen, speciaal gericht op 8 mm films. De professionals laten zien hoe de beelden gescand worden en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal. Natuurlijk staan ze ook paraat om vragen over het proces te beantwoorden.

De demodag duurt van 12:00 tot 17:00 uur. Videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven zijn ook van harte welkom voor digitalisering.
Pin It
Bekeken: 3905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/