"Het rondreizende dievengilde heeft weer toegeslagen in Heerhugowaard", twittert wijkagent Mark Wever. Bij navraag blijkt dat het gaat om een autoinbraak in de Stad van de Zon. Bij een BMW was een ruit ingeslagen en waren de airbag en navigatie gedemonteerd.

Later kreeg de politie melding van een verdachte situatie in De Draai. Een aantal personen stonden bij een BMW en maakten foto's van de auto. De politie heeft hen niet kunnen achterhalen.

Recent zijn meerdere van dergelijke autoinbraken in de regio geweest. Wijkagent Wever legt uit dat dit soort inbraken doorgaans in golven gebeurt. Vaak wordt de ingebouwde apparatuur op vakkundige wijze verwijderd.

 

 

De politie verzoekt eventuele getuigen van de inbraak en de verdachte situatie zich te melden via 0900-8844. Wie verdachte situaties ziet wordt verzocht 112 te bellen, zodat er snel actie kan worden ondernomen.

 
Pin It
Bekeken: 4375x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/