De bewoners die aan de oostzijde van het appartementencomplex Broekerplein wonen worden al afzienbare tijd getergd door geluidsoverlast, stank en teveel fijnstofdeeltjes in de lucht door bevoorradingsverkeer van de winkels. De vrachtwagens lossen namelijk precies onder hun balkons.

Na de zoveelste geluidsmeting van gemeente Langedijk ligt er, tot grote verrassing van de bewoners, eindelijk een collegevoorstel klaar op het gemeentehuis, al hebben ze dat officieel niet te horen gekregen. Maar het ergste vinden de bewoners nog dat erin staat dat ze de bevoorradingsroute deels willen laten omleggen door en om de museumtuin. Dit leidde tot een storm van kritiek tegen de bewoners op straat en via Facebook.

Een woordvoerder van de achttien huishoudens die last hebben van het bevoorradingsverkeer ontkent met klem dat zij een stukje museumtuin willen opofferen. Ze genieten juist van de museumtuin. De woordvoerder zegt geen idee te hebben waarom deze zin opgenomen is in het collegevoorstel, het komt niet van de bewoners in ieder geval.

Eind deze maand zou er een gesprek moeten plaatsvinden tussen de gemeente en de bewoners. Hier hebben de bewoners, die zich inmiddels behandeld voelen als een stuk vuil, ook nog niets van gehoord. De woordvoerder heeft alvast maar gevraagd of waarnemend burgemeester Leontien Kompier bij het gesprek aanwezig zou willen zijn.
Pin It
Bekeken: 2837x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/