De mannen van Reiger Boys hebben in de Zaterdag 3e Klasse A een bijzonder knappe overwinning geboekt op OFC, dat daardoor prompt de koppositie verloor. In Oostzaan werd het 0-1, waardoor de Heerhugowaarders weer voorzichtig gekeken kan worden naar de promotiestrijd.

Reiger Boys kwam al in de eerste minuut op 0-1 toen een vrije trap van Bilal El Abdouni door aanvoerder Pascal Kabalt binnen werd gekopt. "Het is eigenlijk een wonder dat wij daarna de score niet verder op voeren", aldus trainer Wesley Visser. "Ik heb geen moment het idee gehad dat wij hier tegen de koploper speelden en gezien het feit dat de kansenverhouding ongeveer 8-1 in ons voordeel was, is dit een dik terechte overwinning".

De laatste vier wedstrijden won Reiger Boys H1 drie keer en speelde eenmaal gelijk, waardoor het nu vijfde staat op slechts drie punten van nummer vier HCSC en vijf punten van de nu nummer drie OFC.

Volgende week komt de nieuwe koploper Hellas Sport op bezoek. De Zaandamse ploeg staat zes punten voor op Reiger Boys, met nog acht wedstrijden te gaan.
Pin It
Bekeken: 2153x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/