Gemeente Langedijk gaat in gesprek met de bewoners van het Broekerplein over het aanpassen van de aanrijroute van vrachtwagens. Bewoners ervaren sinds hun intrek in het appartementencomplex geluidsoverlast van vrachtwagens die de nabij gelegen Winkelcentrum Broekerveiling bevoorraden.

De gemeente heeft inmiddels van het regionale uitvoeringsdienst (RUD NHN) een rapport ontvangen waarin vermeld staat dat er inderdaad een overschrijding van het aantal decibellen ontstaat bij het appartementencomplex op het moment dat passerende vrachtwagens zich niet aan de verkeersregels houden.

Aan de hand van dit rapport heeft de gemeente een voorstel bedacht om aanpassingen te doen aan het Broekerplein, zoals het plaatsen van paaltjes op het trottoir zodat de vrachtwagens niet meer onder de balkons van de bewoners kunnen parkeren. Een scherpere controle op 'foute' vrachtwagens hoort ook bij het plan.

De bewoners hebben een heel ander plan voor ogen. Ze willen dat er voor de vrachtwagens een andere aanvliegroute gerealiseerd wordt waar een stuk van de museumtuin voor opgeofferd moet worden. Of de bewoners en gemeente tot elkaar kunnen komen zal blijken uit het gesprek dat eind maart plaats zal vinden.
Pin It
Bekeken: 4354x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/