Monique van der Rijst gaat het volgende seizoen als hoofdtrainer aan de slag bij Reiger Boys Zaalvoetbal. Zij vervangt Niña George-Koek, die aan het einde van dit seizoen vertrekt om zich te kunnen storten op een nieuwe baan en het assistent-bondscoachschap.

Voor Bob Kool (manager Vrouwen Zaalvoetbal) bij de Heerhugowaardse zaalvoetbalclub is het aanstellen van Van der Rijst een logische stap. “Monique is eigenlijk onze kroonprinses. Monique heeft hier met succes de jeugdopleiding opgezet en kent alle meiden dus door en door.”

Dit seizoen koos Van der Rijst nog voor één seizoen spelen bij Os Lusitanos in haar woonplaats Amsterdam. Door aanhoudend blessureleed was de definitieve stap naar het trainersvak voor de hand liggend. De overige invulling van de staf wordt de komende weken verder vormgegeven.
Pin It
Bekeken: 2921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/