Zaterdag werd de Finale Noord voor de turncategorieën D1 en D2 in de Waardergolf te Heerhugowaard gehouden. Uit heel Noord-Holland namen 240 jonge atleten, waaronder 14 van SiU, deel in acht subgroepen. Het thuisteam won liefst negen medailles en op één ongelukkige na, ging iedereen door naar de Regiokampioenschappen op 15 april.

De prestaties waren boven alle verwachtingen. Goud was er voor Senna van Heerwaarden en zilver voor Lindsey Klinge, Jaimy Marlin en Naomi Oostmeijer. Sophie Wegman en Alyssa Klinge werden derde. De vierde plaatsen van Liz van Barneveld, Marlau Klaver en Esra de Jong waren ook goed voor brons.

Naast deze negen plaatsen eindigden nog vier turnsters in hun eigen top 14, goed een ticket naar de Regiokampioenschappen in Wervershoof.
Pin It
Bekeken: 3999x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/