Donderdag 15 maart vindt op het Horizon College een event plaats in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Hoofdelementen van het event zijn een verkiezingsmarkt en een debat tussen (kandidaat-)raadsleden, dat door burgemeester Bruinooge geopend zal worden.

Op de verkiezingsmarkt kunnen de studenten met de veertien politieke partijen in gesprek over hun verkiezingsbeloftes en over thema’s die jongeren bezighouden. Ook kunnen de studenten daar ‘proefstemmen’ in een echt stemhokje.

Het debat tussen de partijen zal onder leiding staan van journalist Kamran Ullah. Hij zal stellingen voorleggen over de sluitingstijden van de horeca en over het behalen van een startkwalificatie. Dankzij de interactieve presentatie die het debat ondersteunt, kunnen de studenten via hun mobiele telefoon hun mening over de stellingen kenbaar maken.

Met bijna 800 stemgerechtige Alkmaarse studenten is het Horizon College voor de politiek een ideale locatie om met jongeren in contact te komen en hen te motiveren te gaan stemmen. De gemeente hoopt uiteraard dat het event er toe bijdraagt dat de jongeren de weg naar de stembus weten te vinden op 21 maart.
Pin It
Bekeken: 2959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/