Eind februari zijn de werkzaamheden gestart voor de uitbreiding van het warmtenet langs de Westtangent in Heerhugowaard. De drie kilometer aan warmteleidingen zijn onderdeel  van een tracé van 8,5 kilometer richting het glastuingebied Alton in De Noord. De werkzaamheden zijn naar verwachting in oktober afgerond.

In verband met de werkzaamheden wordt de Westtangent, ter hoogte van het Koraal, gedeeltelijk afgezet. Omleidingen worden ingesteld en met routeborden aangegeven.

Vanaf het bestaande deel aan de J. Duikerweg zal het warmtenet aan de westzijde van de Westtangent worden gelegd. Na een kilometer wordt een oversteek geboord richting de Koraal. Vanaf de Koraal komt het net aan de oostzijde van de Westtangent, met ook een boring onder de Zuidtangent door.

Bij de Jupiterlaan komt een geboorde oversteek naar de Titanialaan. Vanaf daar zal het warmtenet langs de Deimoslaan, de Hectorlaan en de Van Benthuizenlaan worden gelegd.

Op de route naar het Altongebied kunnen gemeentelijke gebouwen, woningen, kantoren, bedrijfspanden en andere voorzieningen worden aangesloten.

In 2017 werd ruim 11 km van het warmtenet in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard aangelegd. De totale lengte in de regio wordt hiermee 31 km. De warmte komt vrij bij verbranding van afvalhout in de bio-energiecentrale van de HVC in Alkmaar. Met die aansluiting ligt in regio Alkmaar het meest duurzame warmtenet van Nederland.

Informatie waaronder de planning, fasering en verkeersplannen worden gedeeld op warmtenetalkmaar.nl. Vragen over de werkzaamheden kunnen per e-mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3164x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/