Zondag 25 maart brengt vrouwenkoor Vigorosa haar nieuwe concertprogramma 'Festa di Vigorosa' onder leiding van Saskia Diel ten gehore in de Koogerkerk in Zuid-Scharwoude.

'Festa di Vigorosa' omvat een compilatie van muzikale hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar, zoals het Chileense ‘Todo Cambia’ van Mercedes Sosa en het Engelstalige ‘Butterfly’ van componiste Mia Makaroff, dat vijfstemmig gearrangeerd werd voor het vrouwenkoor door Thijs Krammer.

Bezoekers kunnen tijdens het koffieconcert genieten van Corsicaans, Roemeens, Galicisch, Fins, Laps, Iers, Hebreeuws en ook Nederlandstalig repertoire. De musici Kees Borst, Geert Hoes en Jeroen Lely begeleiden het koor en verzorgen de instrumentale intermezzi.

Het concert begint om 12:00 uur. Kaartjes zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volwassenen betalen 13,50 euro en kinderen t/m 12 jaar betalen 7,50 euro. Meer informatie op vigorosa.nl.
Pin It
Bekeken: 2718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/