In de week van 5 maart zijn er weer diverse activiteiten voor 60-plussers onder de noemer Dag & Dauw. Op maandag 5 maart worden er kiekdozen gemaakt in De Palatijn en op 6 maart is er een workshop zingen in Artiance.

In De Palatijn kunnen senioren onder leiding van kunstenares Sophie Terluin tussen 14:00 en 15:30 uur een kunstige kiekdoos maken met meerdere transparante fotolagen achter elkaar in een frame. Dit creëert een ruimtelijk en betoverend effect.

De workshop zingen in Artiance duurt van 10:00 uur tot 11:30 uur en wordt gegeven door Liesbeth Brinkman. Er worden liedjes gezongen met verschillende stijlen en ondertussen geeft Liesbeth tips over onder andere klank en ademhaling.

Deelname aan een Dag & Dauw activiteit kost 5 euro. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 -5404335.
Pin It
Bekeken: 2321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/