In de nacht van maandag op dinsdag heeft een pizzabezorger rond 02:20 uur de Alkmaarse politie gebeld na een fikse woordenwisseling met een ontevreden klant.

Rond 00:30 uur ontdekte een bewoonster dat ze een uur had zitten wachten op een koude pizza , inclusief "keihard stokbrood, waar iemand mee bewusteloos geslagen kon worden." Tot zover weinig onmin. Wel belde de klant de pizzazaak om beklag te doen. Ze zou haar geld terugkrijgen.

Omstreeks 02.15 uur kwam de pizzabezorger langs met het geld, maar er ontstond een woordenwisseling, waarbij de bezorger de vrouw uitschold met het K-woord. Hierop  gooide ze de kruidenboter richting de bezorgauto. De pizzabezorger reed boos weg en belde de politie.

De vriend van de bewoonster verontschuldigde zich bij de agenten dat zij voor de ruzie ter plaatse moesten komen. Er is afgesproken dat de betrokkenen over een paar dagen contact met elkaar opnemen.
Pin It
Bekeken: 3144x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/