Het voormalige V&D pand, waar tot afgelopen zondag Topshelf was gevestigd, wordt eerst gerevitaliseerd voordat de volgende ondernemer zich aandient. BFAS architectuur stedenbouw zal de klus op zich nemen in opdracht van Bouwfonds IM en Bouwadviesbureau Strackee.

Het oudste deel van het warenhuis, een rijksmonument dat in 1925 is ontworpen volgens de principes van de Amsterdamse School zal daarbij worden vernieuwd. Daarnaast zal de uit 1969 daterende uitbreiding grondig worden verbouwd om aan de hedendaagse retail-eisen te kunnen voldoen, zo is te lezen op de website van BFAS.

Op social media is inmiddels de discussie losgebarsten of dit wel of niet zonde is van het monumentale pand en wat er dan in moet komen. Wederom een warenhuis, misschien wel een Zara of toch een filiaal van IKEA.

Wethouder Victor Kloos van economische zaken heeft contact met de eigenaar van het pand. Deze stelt dat er meerdere partijen geïnteresseerd zijn in het V&D-pand. Welke ondernemingen dat zijn blijft voorlopig nog gissen.
Pin It
Bekeken: 16886x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/