Dinsdag 20 februari komen de Pindabazen en hun Pindakazen naar de Buurderij in Vers Eten & Drinken voor een wederzijdse kennismaking met Alkmaar. Dat betekent natuurlijk dat er ook een proeverij is. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Met een gezond bio-boerenverstand is Michiel Vos een heuse Pindakaaswinkel in Amsterdam gestart. Hij ging het smeuïge avontuur aan op zoek naar gezonde ingrediënten van goede oorsprong en een variatie in smaken. Met zijn zelfgemaakte pindakazen weet hij jong en oud te verleiden tot een goed belegde boterham.

"Ik ben opgegroeid op de boerderij en at altijd al grote hoeveelheden boterhammen met pindakaas. Dat wordt op een gegeven moment een beetje saai omdat er weinig variaties pindakaas zijn", legt Michiel uit. "Daar wil ik met de Pindakaaswinkel dus verandering in brengen."

"Bij De Pindakaaswinkel gebruiken we alleen echte ingrediënten, geen palmolie, toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Daarbij zoeken wij naar de eerlijkste ingrediënten, fair trade en/of biologisch", vervolgt de ondernemer. "De pinda’s worden gemalen en daarna worden de potjes met de hand gemengd en gevuld."

De Pindakaaswinkel is aanwezig in de Buurderij tussen 17:30 en 19:30 uur.
Pin It
Bekeken: 3225x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/