Op maandag 19 februari organiseert de Vereniging Dorpsraad Sint Pancras een Politieke Avond in het dorpshuis De Geist aan de Vinkenlaan 7 in Sint Pancras. De avond biedt Pancrassers de kans om meer inzicht te krijgen in de ideeën van de politieke partijen voor de toekomst van het dorp.

Als enige Vereniging en dorp van de gemeente Langedijk organiseert de Dorpsraad deze unieke en traditionele avond, waarop politieke partijen een platform krijgen om zichzelf en hun programma te presenteren. Alle partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen zijn vertegenwoordigd.

Het programma wordt door een professionele debatleider begeleid. Er worden prikkelende stellingen voorgelegd waarover de partijen debatteren. Na een korte pauze is er ruimte voor vragen uit het publiek.

De zaal opent om 19.00 uur, koffie en thee staan klaar. De avond duurt dan van 19:30 tot 21:00 uur. Na afloop is er een drankje. Vooraf aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 2607x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/