Atelier 6 in Heerhugowaard voegt een nieuwe workshop toe aan haar aanbod voor mensen die op speelse wijze willen schrijven. De workshop creatief schrijven wordt gegeven door de Langedijkse schrijfster Afra Beemsterboer.

Afra begeleidt kleine groepen langs diverse invalshoeken van het schrijven. Ze benadrukt daarbij de laagdrempeligheid van schrijven en het plezier. Er wordt nogal eens hoog tegen opgekeken, maar dat hoeft helemaal niet. Met korte, losse oefeningen leer je dat schrijven ook binnen jouw handbereik ligt.

De op zichzelf staande schrijfworkshops zijn op zaterdag 10 maart, 31 maart en 14 april en duren van 10.00 tot 12.30 uur. De kosten zijn 10 euro per keer, te betalen bij aanvang. Het adres van Atelier6 is Daltonstraat 11a, Heerhugowaard. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/