Een weddenschap, je record verbeteren, beginner of al even niet meer getraind... iedereen heeft zijn eigen redenen om goed voorbereid aan de start te staan bij de Heerhugowaard Cityrun By Night. AV Hera schiet te hulp met een arrangement: een startbewijs, een trainingsprogramma van vijf weken en ook een ticket voor de Voorjaarsloop.

Het trainingen starten op 10 februari en zijn zaterdag om 9:30 uur en woensdag 19:30 uur. De begeleiding is in handen van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen bij de Masters op diverse hardlooponderdelen.

Als opwarmertje biedt Hera naast een ticket voor de City Run een startbewijs aan voor de Voorjaarsloop van Hera op 11 maart. Er kan 5 of 10 km gelopen worden door de prachtige polders, of een coopertest op de baan.

Het 10km arrangement kost 80 euro en het 5km arrangement 75 euro per persoon. Losse inschrijving voor de wedstrijden kost ongeveer 20 euro. Aanmelden kan via avhera.nl/hhw-cityruntraining en heerhugowaardcityrun.nl.
Pin It
Bekeken: 2356x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/