Sinds 1 januari kunnen inwoners van gemeente Alkmaar hun aangevraagde paspoort of identiteitskaart gratis thuisbezorgd krijgen. Donderdag heeft burgemeester Bruinooge het 600e reisdocument op feestelijke wijze bezorgd bij de Alkmaarse mevrouw Bijtjes-Wever.

Piet Bruinooge wilde ook zelf ervaren hoe de bezorging van reisdocumenten in de praktijk verloopt en stond iets voor 11:00 uur aan bij mevrouw Bijtjes-Wever, samen met de bezorger van AMP en directeur Van der Klij.

De bezorger liet zien hoe snel en makkelijk de procedure is. Normaal gesproken als een laatste identiteitscontrole is uitgevoerd, overhandigt de bezorger het nieuwe reisdocument aan de klant. Deze keer deed de burgemeester de uitreiking.

Bruinooge is enthousiast: “We willen onze dienstverlening nog flexibeler en toegankelijker maken. De afgelopen maand hebben we veel positieve reacties van inwoners ontvangen op deze nieuwe gratis service."

Al 41% van de inwoners in gemeente Alkmaar heeft bij de aanvraag aangegeven het reisdocument graag bezorgd te krijgen. Dit kan overal gebeuren, behalve op de Waddeneilanden. (foto: Rob Verhagen)

 
Pin It
Bekeken: 2353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/