De gemeente heeft een bouwvergunning afgegeven voor de tweede fase van het project 'Emma fase 2' waardoor acht nieuwe stadsvilla's zullen verrijzen op de Van Everdingenstraat in Alkmaar. Omwonenden willen de bouw voorkomen en stappen naar de rechter.

Het groene licht is bij de bewoners van het Emmakwartier in het verkeerde keelgat geschoten. Zij willen dat de vergunningverlening ongedaan gemaakt wordt door de bestuursrechter. Ze voelen zich niet gehoord door de gemeente en nemen daarom nu juridische stappen.

Het Emmakwartier is al vol genoeg gebouwd, zo vinden de bewoners. Een handtekeningenactie, het massaal indienen van bezwaren en het inspreken door bewoners bij commissievergaderingen, haalden volgens de wijkvertegenwoordigers niets uit bij de gemeente.  

Sinds de jaren '90  is er flink gebouwd in het Emmakwartier. Met de komst van 13 appartementsgebouwen en is het aangezicht en leefbaarheid van de karakteristieke wijk behoorlijk veranderd. Volgende maand volgt de uitspraak.
Pin It
Bekeken: 4234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/