Bewoners van het appartementencomplex aan de Broekerplein kunnen het zelf ook niet geloven. Na een eerste en tweede meting gaat Gemeente Langedijk nu voor de derde keer een luchtkwaliteitsmeting uitvoeren. Aankomend voorjaar wordt 10 weken lang de kwaliteit van de lucht gemeten rondom het complex.

De bewoners ervaren al sinds de oplevering van het complex in 2015 overlast van het vrachtverkeer dat onder hun balkon langsrijdt. Niet alleen geluid- en stankoverlast, maar ook fijnstof komt hierbij om de hoek kijken.

Dat betekent dat een echte oplossing voor de vrachtwagenoverlast er voorlopig nog niet is, terwijl de bewoners wel die indruk hadden gekregen in een hoopvol gesprek met burgemeester Hoekema.

Met hulp van de Ombudsman proberen bewoners bij de gemeente tot een oplossing voor hun probleem te komen maar dat is tot nu toe niet gelukt.
Pin It
Bekeken: 3138x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/