De verwachte verkeerschaos rond de renovatie van de Leeghwaterbrug is een jaar geleden al aangekaart bij het college en de Onafhankelijk Partij Alkmaar concludeert nu dat er weinig tot geen oplossingen geboden worden vanuit zowel de provincie als het college om de verkeerschaos rondom Alkmaar te voorkomen.

Het tweede gedeelte van de Leeghwaterbrugrenovatie is inmiddels begonnen en dat geldt ook voor de verkeerschaos. OPA meldt dat bewoners en bedrijven niet begrijpen hoe dit kan gebeuren. Vooral bedrijven lijden onder de slechte verkeersdoorstroming in en rond Alkmaar.

OPA richt daarom nu de pijlen op het Alkmaarse college van burgemeester en wethouders en vraagt om maatregelen op korte termijn. Met het toeristenseizoen voor de deur wil OPA dat het college voor die tijd met oplossingen komt.
Pin It
Bekeken: 5404x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/