De Israëlische Nederlander Eran en de Syrische Hollander George keren voor de derde en laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen. Op vrijdag 2 februari zijn ze met hun muzikale conflictkomedie 'George & Eran lossen Wereldvrede op! De finale' te zien bij Cool in Heerhugowaard.

George ondernam een reis richting zijn moederland Syrië en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Eran trok vol goede moed naar Den Haag voor een reis langs beleidsmakers en wetgevers. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

Het tijdschrift Scènes gaf het stuk 5 sterren en schreef "Magistraal slotstuk van George en Eran". Het NRC schreef “Dit moet gezien worden!”.

De voorstelling begint om 20:15 uur en kaartjes kosten 13,50 euro per stuk. De komedie is onderdeel van de reeks Nieuwe Lente. Meer informatie op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 2456x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/