In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart wordt er in Sportcomplex de Meent Bauerfeind een debat georganiseerd tussen vertegenwoordigers van sportverenigingen en de Alkmaarse politieke partijen. Het debat zal live te volgen zijn via Alkmaar Centraal.

Het debat wordt geleid door Elsemieke Havenga, bekend als televisiepresentatrice maar zij heeft ook bij het Nederlands team gehockeyd. Van te voren zullen een aantal, maar niet alle stellingen bekend gemaakt worden. De hamvraag zal zijn welke rol sport de komende jaren in de politiek zal spelen.

Het debat kan gratis worden bijgewoond en vindt plaats op 21 februari. Om 19.30 uur begint het. Belangstellenden, maar ook vertegenwoordigers van verenigingen kunnen zich aanmelden op alkmaarsport.nl.
Pin It
Bekeken: 2535x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/